torstai 22. elokuuta 2013

monday poolparty

Bättre sent än aldrig, right? Jag tänkte berätta lite om måndagen (min första måndag i Utah) eftersom den var ganska annorlunda än hur mina måndagar brukar vara haha, kvällen spenderades nämligen på inget mindre än poolparty med cheer-laget och (American) football-killar. Så, jag hade en jätte tidig väckning klockan 5 på morgonen eftersom att jag hade min första cheer practice halv 6 som tog ungefär tre timmar och senare mot kvällen kom Megan, en tjej från cheer-laget och plockade upp mig och så körde vi iväg till poolpartyt. Cheer-laget hade planerat ett poolparty med football-killarna hos en av cheer-tjejjernas hus, eller ja, det var snarare ett slott... skojjar inte, har seriöst aldrig varit i ett så stort hur, Holladays största hus sägs det.Och jag har aldrig sett så många pizzakartonger med färsk pizza på ett o samma ställe haha, det var typ 50-100 pizzor. Jag träffade många nya människor, simmade i en pol full med människor, åt pizza och hade det roligt o bra.


Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, right? Ajattelin kertoo vähän mun ekasta maanantaista täällä Utahissa, koska vietin sen vähän eri tapaan kuin yleensä vietän maanantait, jotka ovat siis tunnetusti tylsiä päiviä, mutta tää oli kiva! Maanantain vietin siis allasbileissä cheer-joukkueen ja (american) football-poikien kanssa ja kivaa oli. Aloitin maanantain myös cheer-jengin kanssa, nousin aamuviideltä ja ekat cheer-treenit oli puoli kuudelta ja ne kesti noin kolme tuntia. Illalla yks cheer-tytöistä, Megan, tuli hakemaan mut ja ajettiin allasbileihiin, jotka järjestettiin yhen toisen cheer-tytön talolla, tai no oikeastaan se ei ollut talo vaan pikemminkin linna, ihan oikeasti, en oo ikinä ollut noin suuressa talossa, tuon talon sanotaan muuten olevan Holladayn suurin, enkä ois yhtään yllättynyt, koska se oli siis tosi iso. Enkä oo ikinä nähnyt niin monta pizzalaatikkoa tuoreilla pizzoilla samassa paikassa haha, meillä oli siellä noin 50-100 pizzaa, namnam. Tapasin paljon uusia kivoja ihmisiä, uin altaassa, joka oli täynnä ihmisiä, söin pizzaa ja pidin hauskaa. 

4 kommenttia:

 1. Miten ne ekat treenit muuten meni? :) meinaan vaan et jos sitten vuoden päästä ite yrittäis cheerjoukkueeseen, ilman minkäänlaista taustaa ni siitä tulis todennäkösesti semmosta, että meitsi tekee vinoja kärrynpyöriä ja muut vetelee spagateja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekat treenit meni ihan kivasti, kaikki oli tosi ystävällisiä ja kiinnostuneita musta, mut en oikeen osannu tehä mitään, ku en osannu cheerejä yms, joten katselin sivusta. Mullahan ei oo siis minkäänlaista cheer-taustaa, en saa tehä stuntteja (torneja yms), mut saan cheerata peleissä ja se on pääasia ja mulla n tosi kivaa, joten suosittelen jos saat mahdollisuuksen! Meidän joukkueessa kaikki ei ees tee voltteja ja kärrynpyöriä sun muita ja ite yritin spagaattia harjoitella ennen lähtöä ja se kannattaa :)

   Poista
  2. Ihan mahtavaa et oikeesti sait mahollisuuden, ja en kyllä miettis kovi kauaa jos itelleki tarjoutuis tilaisuus :)

   Poista