sunnuntai 4. elokuuta 2013

lähtö lähestyy

För några dagar sedan fick jag ett avresebrev av Explorius som innehöll ganska mycket information om Soft Landing Camp i New York och hur jag ska ta mig fram på flygplatserna och vem jag ska träffa. Vi Explorius-utbytisar fick även ett sånt där märke som ni ser på bilden nedanför, den ska vi ha på oss för att ha lättare att hitta de andra, vilket jag tycker är riktigt bra. Jag lade vårt Soft Landing Camp -schema nedanför. :)


SOFT LANDING CAMP 

DAY 1
 • Introduce yourselves
 • The camp schedule
 • Rules for the camp
 • Wake up calls
DAY 2

06.00 AM Breakfast starts
08.00 AM Buss will pick you up at DoubleTree by Hilton Hotel JFK Airport
09.00 AM Meet guide. Tour of Manhattan to include Lincoln Center, walk in Central Park, Fifth Avenue, Rockfeller Center, St. Patrick's cathedral, Times Square, Greenwich Village, Soho, Little Italy and Chinatown
01.00 PM Tour ends at Grand Central Terminal for lunch, end of guide. Time to do some shopping and walking around on your own.
06.00 PM Pick up to go back to the hotel
08.00 PM Meeting - Adapting to AmericaDay

DAY 3

06.00 AM Breakfast starts
08.00 AM Buss will pick you up
09.00 AM Meet guide. Tour to include World Trade Center site, Wall Street district, Staten Island, Brooklyn Bridge.
01.00 PM Tour ends in Soho for lunch, end of guide service. Time to do some shopping and walking around on your own. 


Muutama päivä sitten sain Exploriukselta lähtökirjeen, joka sisälsi aika paljon tietoo NYCin Soft Landing Campista, tietoa siitä miten kuljen lentokentillä, kenet tapaan ja missä. Me Explorius-vaihtarit saatiin myös tuommonen pinssi, joka näkyy ylimmässä kuvassa, me laitetaan se päälle, että muut on helpompi sitten löytää, tää on mun mielestä oikein hyvä ajatus. Instagramissa oon kyllä nähny muutamassa kuvassa noita pinssejä haha. Laitoin Soft Landing Camp -ohjelman tuonne yläpuolelle. :)

7 kommenttia:

 1. hei tosi kiva kerranki nähä tota soft landing camp -ohjelmaa ku en oo siitä tarkemmin tienny mitä nyt vaan on vähän kerrottu postauksissa jälkikäteen et misä käytiin ja näi :) Tosin itellä se kuitenkin tulee olee vuoden pääst erilainen ku siihen on lisätty se six falgs mut niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aattelinki, että kyllä tuo muitakin kiinnostaa nähä minkälainen ohjelma meillä on tuolla NYCissä. Niimpä, muta luulen kyl, että samanlaisia nähtävyyksiä saatte nähä tuolla kuitenki :)

   Poista
 2. Jee voin ite lueskella tuota ohjelmaa ennen kun meen koska luultavasti se on melko samanlainen mulla tai samanlainen siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, etkö oo ite vielä saanu sitä ? Mut joo, kyllä sul varmaan on samanlainen ohjelma NYcissä :D

   Poista
  2. Ennoo, ei mulla oo ees perhettä :D

   Poista
 3. itsekkin oon miettiny tota vaihtoon lähtöö, mut siihen ois kyl viel muutama vuos aikaa. mullakin on 2 mopsia, ja mua vaa pelottaa et jos lähen nii ne kupsahtaa... ne on nimittäi sillon jo vanhoja!:( sullekki tulee varmaa ikävä tota pikkusta söpöläistä<3 mutta eihän se voi kaikkee estää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sun varmasti kantsis lähteä, jos sulla on mahdollisuus ja, jos haluat, koska myöhemmin sua varmaan sitte kaduttais, jos et lähtenyt. Tietenki mulla tulee ikävä noita ihanuuksia, mutta kyllä mä selvii ilman niitäki ihan samallalailla, ku selviin ilman perhettä ja ystäviä, mutta tiiän, että se on kyllä sen arvoista :)

   Poista