maanantai 12. elokuuta 2013

it's not a good bye, it's a see you later

Friends are like stars, you don't always see them, but you always know that they're there.Hälsningar här från Hilton-hotellet på Helsingfors-Vanda -flygpplats. Jag har väckning om fyra timmar och borde verkligen ta natten nu, men tänkte slänga in ännu ett inlägg här. Idag sade jag hejdå åt min kära familj och mina bästa vänner för tio månader. Jag tänkte att jag inte skulle gråta ändå, men jo vet ni, vi grät. Mina älskade brudar, jag och mamma hade alla tårar i ögonen men sånt är livet ibland. Jag har verkligen världens bästa vänner och familj. Explorius hade altså ordnat flygbiljetter till Helsingfors och hotellövernattning här på grund av att mitt flyg i morgon åker så tidigt, så nu har jag njutit för fullt av en Starbucks-frappuccino och ett varmt bad... ibland har jag det ganska lyxigt. Spenderade gårkvällen med mina kära brudar, god mat och en rolig kväll blev det, så bilder från det kommer här också.


Terveisiä täältä Helsinki-Vantaan lentokentän Hilton-hotellista. Mulla on neljän tunnin päästä herätys ja mun pitäis ihan oikeasti nukkua nyt, mutta ajattelin heittää tänne vielä pienen fiilistelypostauksen. Tänään sanoin heipat mun ystäville ja perheelle kymmeneksi kuukaudeksi. Ajattelin, että ehkä en itke, mutta kyllä me vaan itkettiin. Mun ystävät, minä ja äiti, meillä oli kaikilla kyyneleet silmissä, elämä on. Mulla oikeesti on maailman parhaat ystävät ja perhe, rakastan teitä. Explorius oli siis järjestänyt mulle lentoliput Helsinkiin ja hotelliyöpymisen täällä, koska mun lento huomenna menee tosi aikaisin, joten nyt oon nauttinu tästä luksuksesta Starbucks-frappuccinon ja lämpimän kylvyn avulla. Vietin eilen mahtavan illan tyttöjen kanssa, hyvää ruokaa ja hauskaa oli, joten siitäkin vähän kuvia.

2 kommenttia:

 1. Oi että oispa mullakin jo lähtö :-D Vielä kaks viikkoa pitäs jaksaa oottaa, mutta musta tuntuu että se menee varmaan aika nopiasti :-D Oon kans yhen yön Helsingissä lentokenttähotellissa nii onko sulla tuo hotelli kuinka lähellä sitä lentokenttää? :-D
  Piä niiin kivaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lähtö tulee kyl niin nopeasti ! Musta tuntuu että mulla oli just kaks viikkoa jäljellä haha :DD Aaa, kivaa, joo siis se Hilton-hotelli oli ihan lähellä ja sinne pääsi nopeasti vaan kävellen, jos et löydä niin kysy niin löydät varmasti ! :)

   Poista