perjantai 4. tammikuuta 2013

The beginning

Hej, jag är en tjej på 16 år från en liten stad i Finland. På hösten packar jag ihop mina saker och åker till möjligheternas land, nämligen USA, där ska jag bo i ett år som utbyteselev hos en värdfamilj och gå på ett high school. Jag vet inte ennu var i USA jag ska bo men det får jag veta innan jag åker.. vissa får veta det under våren och vissa får veta det några dagar innan de åker så det är väl bara att vänta och se hur det blir. Jag åker via utbytesorganisation en Explorius. Jag tänker skriva om mina tankar&åsikter och mitt liv innan jag åker och sedan om mitt liv när jag är i USA, och om livet när jag kommer tillbaka till Finland också. :)


Mooi, eli sama suomeks. Mun nimi on Milla ja asun pienessä kaupungissa täällä Pohjanmaalla. Oon 16-vuotias käyn lukion ekaa luokkaa. Oon kaksikielinen, joten sen takia kirjoitan sekä suomeksi ja ruotsiksi. Ruotsiksi sen takia, koska useimmat mun tutuista ja ystävistä on ruotsinkielisiä ja suomeksi sen takia, jotta muut suomalaiset voivat lukea tätä mun blogia. Mun on tarkoitus lähteä syksyllä, eli lukion ekan jälkeen Yhdysvaltoihin vuodeksi vaihtoon ja järjestönä toimii Explorius. Ajattelin nyt perustaa tän blogin, jotta mun tutut, ystävät, läheiset, sukulaiset ja kaikki muut voivat lukea tästä mun jenkki-vuodesta, eli kaikki ovat tervetulleita lukemaan ja kommentoimaan tätä mun vaihtariblogia. :)photo from Google

♥: Milla6 kommenttia:

 1. Hei, määki oon lähössä Exploriuksen kautta ens syksynä Jenkkeihin ja jään kyllä seurailee tätä sun blogia :-) Minne päin Jenkkejä haluisit päästä? :-) Jos kiinnostaa nii voit käyä kurkkaa munki blogia http://emmmasworld.blogspot.fi/ :-)

  VastaaPoista
 2. Oooi, kivaa, että nyt jo löytää muitakin, jotka on lähössa Expon kautta syksyllä Jenkkeihin ! :D Ei mulla oo niin kauheesti väliä, kunhan perhe on kiva, mutta olishan se kiva päästä jonnekkin lämpimään, esim Arizona tms, mutta saapa nähdä minne pääsen :) Käyn kyllä kurkkaamassa !

  VastaaPoista
 3. Ite en oo lähdössä vaihtoon mutta vaihtariblogeja tulee silti selailtua aina välillä :)
  kivalta vaikuttaa myös tämä omasi ja oot kaunis! :)

  http://mmilya.blogspot.fi <- saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! (:

  VastaaPoista
 4. Noo vaihtariblogithan on jänniä, vähän erilaisia ehkä, kyllä niitä on kiva selailla ! Jos voi lukea liikaa vaihtariblogeja, niin mä oon kyllä yks niistä jotka niin tekee, mä oikeesti selailen ihan sikapaljon vaihtariblogeja haha :DD

  Voi kiitos ! Käyn kurkkaamassa tuota sun blogia ;)

  VastaaPoista
 5. kuin sä vast 2014 meet, ku yleensähän mennää lukion ykkösen tai ysin jälkee ? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, voi ei, kiitos että huomautit. tuossa mun headerissa on pikku virhe, meen kyllä nyt syksyllä. päivitin just tuon headerin ja tein sen valmiiks tosi väsyneenä, joten sen takia tuli varmaan virhe tohon heh ;) mutta mun blogi nimi ja tossa mun profiilissa lukee kyllä 2013/2014, eli nyt ykkösen jälkeen :)

   Poista