lauantai 26. tammikuuta 2013

Dreams into plans''She turned her can'ts into cans and her dreams into plans'' -Kobi Yamada

Hej ni fina. Även om jag är bara i det skedet före utbytesåret när alla blanketter och saker ska fixas så vill jag bara säga, guuuuud vad stressigt. Jag övertänker allt jyst nu. Har svårt att hitta rätta vaccinationer och veta exakt vilka jag ska ta o ha. Även om Explorius gör ett jätte bra jobb och svarar på mina frågor och så, så känns det som att det inte går framåt alls... På fredagen, den första februari åker jag till Gran Canarien och ja, såklart längtar jag till det, men jag vet att jag har en massa saker jag måste göra innan det. Vill bara ha allt färdigt och få reda på var jag ska bo. Vill bara skita i alla blanketter som ska fyllas i och foton som jag måste ha. Det känns som om jag inte får något gjort och även om skolan inte är så tungt jyst nu så känns det som om jag sjuker djupare o djupare i en grop och inte slipper uppåt, att jag helt enkelt inte få något vettigt gjort. Har någon annan samma känsla, ens ibland ? Ska iallafall försöka få ihop allt under veckan som kommer, innan jag åker iväg till Amadores, skulle vara skönt att få ihop allt iallafall, önska mig lycka till !
Jag har iallafall fixat ett sommarjobb, me like.


Moikkamoi te hienot. Musta tuntuu nyt en saa mitään tehtyä. Hakupaketti on ihan vaiheessa, rokotuksia on ottamatta, kuvia on myös ottamatta. Tuntuu, että mun pää räjähtää, mä mietin kaikkea aivan liikaa. Äidinkielentunnille meidän pitäis lukea puolet yhdestä kirjasta, jota luetaan, ja mun lukemassa kirjassa on noin kolmesataa sivua ja oon lukenu ehkä kaksikymmentä, maanantaina pitäis olla puolet luettuna ja stressaan siitäkin. Tuntuu, että mulla olis vielä kauheasti tehtävää ja haluaisin vaan, että hakupaketti olis valmis nyt. En oo edes alkanu kirjoittaa kirjettä isäntäperheelle. Vaikka on vasta tällasen haku-vaiheessa, ennen vaihtovuotta, tuntuu nyt jo, että tää olis kauhean vaikeeta. Kuitenkin suuri kiitos Exploriukselle, joka vastaa mun kysymyksiin. Mä tiedän, että mulla on vielä paljon tehtävää ja ensimmäinen päivä helmikuuta lähen viikoksi Gran Canarialla, ja siis tietenkin haluan lähteä, mutta samalla tiedän, että mun on pakko saada tää hakupakettihomma valmiiks ja nyt mun pitää oikeasti yrittää saada se valmiiksi nyt tulevalla viikolla. Mulla on vielä rokotuksia ottamatta ja aaargh. Mut hei, eihän kukaan sanonut, että tää olis helppoa. Tsemppiä kaikille niille, jotka ovat hakupaketti-vaiheessa. Onko kellään samanlaista tunnetta, edes joskus; että on paljon tehtävää ja tuntuu, ettei saisi mitään aikaiseksi ? 
Yks hyvä juttu: mulla on kesätyö kivalla palkalla, and that is great.

6 kommenttia:

 1. Mulla on sama ongelma, vieläkin hakupaketti kesken, koeviikko tulossa ja kaikkee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, on kaikkee muuta mitä pitäst tehä ja sitte vielä tää hakupaketti, huhhu.. Mut tsemppiä sulle, kyllä tää tästä ;)

   Poista
 2. ÄÄ ihanaa en oo ainut jolla on iha liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa! Mä oon kans lähös exploriuksen kautta ens syksynä vaihtoon ja iha sairaasti kaikkee viel tekemättä hakupaketin kans, puuttuu rokotuksii ja kaikkee!:( Mut tsemppii sulle, kyllä tää tästä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että on muitaki samassa tilanteessa. Mullaki kans puuttuu jotain rokotuksia velä ja joitain en löydä, esim. meningokokki-rokote tai mikä se on, niin sitä on mun mielestä tosi vaikea löytää ..? Haha, no kyl tää tästä. Oon kyllä kuullu, että on monta muutaki, jolla on menny sen hakupaketin väsäämises enemmän kun tää 30 päivää kuitenki :D

   Poista
 3. jos yhtää lohduttaa nii mä olin nii laiska et mun hakupaketin kanssa meni reilu kolme kuukautta xd sillon sillä ei ollukkaan sinänsä kiirettä ku sain hyväksynnän jo toukokuussa ja hakupaketin kesäkuussa mut silti minäki jätin sen viimetinkaa , hups :D mut tsemppii sulle tohon, teet vaa huolel etkä stressaa liikaa ni host-perhe saa susta oikeenlaisen kuvan ja sä saat hyvän perheen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voin sanoo, että kyllä lohdutti, ainakaan en oo ainoo jolla menee vähän yli ajan, vaikka kyllä on varmaan monta muutakin jotka tekee sitä yli sen kuukauden. Nyt on kuitenkin hyvässä vauhdissa tää hakupaketti, sain tänään oikeenlaisen rokotteen, huomenna saan varmaan jotain papruja täytettyä koululla :) Kirjekkin on kirjoitettu, tuntuu hyvältä ! Yritän nyt vaan saada loput hommat hoidettua :D

   Poista