tiistai 21. toukokuuta 2013

kesäfiilis on paras fiilis


Galway Girl - The Kilkennys


Sommarlovet har inte börjat, men ändå har jag värsta sommarkänslan, solen bara skiner och det är otroligt varmt ute, well that doesn't bother me, hehe. På torsdag börjar ÅRETS sista provvecka för min del så jag tänkte inleda det genom att läsa ute under solen på samma gång som jag fångar liti bränna, 2-in-1 lixom, eller kanske 3-in-1 eftersom jag gottade mig med vindruvor under tiden.. Här får ni några sommarbilder från de senaste dagarna :)

Study mode !

Kesäloma ei oo ees alkanu vielä, mutta kuitenkin mulla on kesäfiilis, aurinko vaan paistaa ja ulkona on tosi lämmin, no ei se mua ainakaan haittaa, heh. Torstaina alkaa mun puolesta VUODEN viimeinen koeviikko, joten ajattelin aloittaa kokeiseen lukemisen auringon alla samalla, kun saan vähän rusketusta, 2-in-1, tai ehkä jopa 3-in-1 koska söinhän mä kuitenkin vähän hyviä viinirypäleitä siinä samma.. Tuossa vähän kesäkuvia viimeisiltä päiviltä :)

6 kommenttia:

 1. Voi miten söpö tuo viimenen kuva :) Ja muutenki kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no onhan nuo meiän mopsit söpöja niin sit tulee söpöjä kuvia, ainakin välillä ! Kiitos paljon :D

   Poista
 2. Moi! Luin tässä sun postauksii ja oon ite ihan älyttömän kiinnostunut vaihtarivuodesta niin tuli vaan mieleen sellasia kysymyksiä kun että milloin laitoit ne ihan ekat hakemukset menemään? Ysin keväällä? Kesällä? Lukion ekan syksyllä? Ja sit siitä hakupaketista et millon laitoit sen menee? Et pyysitkö siihen enkun opettaja kohtaan yläasteen vai lukion enkun opelta? Kiitos kovasti jos jaksat vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan mielelläni ja, jos on muuta kysyttävää myös niin laita vaan kommenttiboxiin :D

   Eli mä lähetin mun ekan hakemuksen menemään aika myöhään, vasta joskus marraskuun 2012 loppupuolella. Olisin hakenu rotareitten kautta, mut sain tosi myöhään tietää, ettei mun klubi lähetä tänä vuonna vaihtaria, joten suunnitelmat piti laittaa uusiks, mut oon tähän asti ollut todella tyytyväinen mun järjestöön, Exploriukseen ! Sain hakupaketin sähköpostiin joskus tammikuun alussa, printtasin sen ja täytin sen reilussa kuukaudessa (venyi vähän heh) ja laitoin sit menemään ennen hiihtolomaa. Enkkukohtaan pyysin lukion opettajan täyttämään sen, mutta se täytti sen yhessä mun yläasteopettajan kanssa, että sais suht. hyvin asiat oikein. Toivottavasti vastaus autto sua, ja joe on muuta kysyttävää niin kysy ihmeessä ! Vaihtoonlähteminen kannattaa ihan varmasti ! ;D

   Poista