maanantai 27. toukokuuta 2013

exploriusvaihtariryhmä ois ihan jees

Jonkun kannattais tehä joku ryhmä tän vuoden suomalaisille Explorius-vaihtareille ja jakaa se Exploriuksen Facebook-sivulla, koska ois oikeesti tosi kivaa nähä ketä kaikkii on Suomesta lähössä tänä vuonna expon kautta ja noh, totuushan on, että suurimmalla osalla on feisbuukki heh :D kuka jaksaa tehä ?

Kuka on menossa Soft Landing Campille New Yorkiin samana päivänä ku minä, 12. elokuuta ?

8 kommenttia:

  1. Vähän ois hyvä idea!! Ketäköhän kaikkia ees Exploriukselta on lähdössä? :D

    VastaaPoista
  2. Toi on tosi hyvä idea!! Tee sie se, tääl on ainaki yks joka liittyy!;D aussi-ryhmä on ilmeisesti tehty, jenkki-ryhmä pitäs ehdottomasti olla kans ku meit on varmast aika paljo:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kyl oikeesti tehäkki ja laittaa expon fb-sivulle, niin sitte saa ne ketkä haluaa niin liittyä ryhmään :D

      Poista
  3. Mäki lähdössä !:) mut en tiiä vielä lähtöpäivää :/

    VastaaPoista
  4. Oon kans joltaki lukenu että on ollu tollanen ryhmä ja se pitäis kyllä saada! Hyvä ku otit puheeks, multa kaikki aina jää... :D Ja jos teet sen nii sinnehän saa sit kaikki kutsuu sellasia joita tietää jne. (:

    VastaaPoista
  5. Oon kans joltaki lukenu että on ollu tollanen ryhmä ja se pitäis kyllä saada! Hyvä ku otit puheeks, multa kaikki aina jää... :D Ja jos teet sen nii sinnehän saa sit kaikki kutsuu sellasia joita tietää jne. (:

    VastaaPoista
  6. Joo itekki just mietin samaa ku luin siit aussiryhmäst, tosi hyvä jos jaksat tehä! :)

    VastaaPoista
  7. Kuulemma tän vuoden tai ketkä on nyt vaihdossa niin niillä ainaki on tällänen ryhmä ja mun kaveri kehu paljon sitä ryhmää et aika kiva tälläne! :)

    VastaaPoista