keskiviikko 30. lokakuuta 2013

a sunday at Lagoon Frightmares

Söndagen spenderades på nöjesfältet Lagoon med underbara vänner, Annika, Josh och Luca (utbytis från Schweich). Eftersom att det är oktober och alltstans kan man se halloween-dekorationer och annat som har med halloween att göra så har också Lagoon halloween-tema för oktober, Frightmares. Under Fritghtmares-tiden på Lagoon vandrar skådespelare runt i sina skrämmande kostymer som zombies, vampyrer, spök osv och skrämmer folk, de har också några spökhus (hounted house) där men vi hann bara gå igenom en när vi spenderade så mycket tid i bland annat berg-och-dalbanor. Vi åkte till Lagoon två-tider på söndagsdagen och spenderade lite på fem timmar och jag hade så himla kul där, inte bara för att Lagoon är ett roligt ställe, men också för att dessa tre människor gjorde det så roligt, sköna människor! 
Jag känner att min tid här i USA blir bara bättre o bättre, varje dag känns härligare, jag lär känna människorna bättre, får nya bekanta, nya upplevelser, engelskan blir bättre.. Visst känns mitt liv här som vardag nu, med skolan och rutiner, och till vardagen hör både goda och sämre stunder, ibland är man trött, ibland kan man bara skratta, men ändå får jag uppleva och höra nya saker varje dag. 
Vädret här har varit ganska bra den senaste tiden men nu har det börjat bli kyligare ute, speciellt på morgonen när vi åker till skolan, men jackan har jag hittills lämnat hemma, vi åker till skolan med bil ändå. Bergstopparna har börjat täckas med snö, men ibland smälter snön bort om en dag är lite varmare. Söndagen var riktigt varm, kändes lite som finskt sommarväder när vi på dagen åkte till Lagoon och klarade oss bra med jeans och kortärmade tröjjor. I kväll ska vi gräva pumpor, så efter skolan åkte jag, Sylvia och värdmamma till affären och valde ut varsin pumpa. Halloween närmar sig och till planerna hör ännu ett besök i ett spökhus (hounted house), Halloween-party och kanske några skräckfilmer. :)



Luca (Switzerland), me, Annika, Josh

Sunnuntaina vietin reilut viisi tuntia Lagoon-huvipuistossa ihanien ystävien, Annikan, Joshin ja Lucan (vaihtari Sveitsistä) kanssa. Lokakuu tarkoittaa sitä, että jokapuolella näkee halloween-koristeita sun muuta halloween-teemaista, kun halloweeniä juhlitaan lokakuun lopussa, joten tietenkin myös Lagoonissa on lokakuun aikana halloween-teema, Frightmares. Frightmaresin aikana Lagoonissa kävelee työntekijöitä/näyttelijöitä, jotka ovat pukeutuneet zombeiksi, vampyyreiksi, kummituksiksi sun muiksi ja pelottelevat ihmisiä, siellä on myös muutama kummitustalo (hounted house), mutta ehdimme vain yhteen, koska vietimme niin paljon aikaa vuoristoradoissa ja muissa laitteissa. Lähdettiin Lagooniin noin kahden maissa ja minulla oli todella hauskaa, eikä vaan sen takia, että Lagoon on mielestäni kiva paikka vaan myös, koska nää kolme on tosi ihania ja hauskoja ihmisiä! 
Mun mielestä mun aika täällä Jenkeissä vaan paranee ja paranee ja päivä päivältä tuntuu paremmalta, opin tuntemaan ihmisiä paremmin, saan uusia tuttavuuksia, uusia kokemuksia, englanninkieli paranee.. Mun elämä täällä tuntuu arjelta, on koulu ja rutiinit, ja arkeen kuuluu sekä ilot ja surut, ja välillä väsyttää ja välillä naurattaa, mutta kuitenkin tää arki on kivaa ja kyllä täällä kokoajan näkee ja kuulee ihan uusia juttuja. 
Sää on ollut täällä tosi kivaa viime aikoina, mutta kyllä tää tästä viilenee ja vuorten huiput on alkanut pikkuhiljaa peittymään lumella, aamulla on aika viileetä, mutta takin on tähän asti jättänyt kotiin. Välillä on vielä lämpimiä päiviä jolloin lumi sulaa vuorilla ja sunnuntaina päivällä, kun oltiin Lagoonissa pärjättiin hyvin t-paidoilla, topeilla ja farkuilla. Käytiin tänään koulun jälkeen kaupassa Sylvian ja hostäiskän kanssa valitsemassa kurpitsat sillä tänäiltana on vielä tiedossa kurpitsan kaivertamista, jeee. Halloween lähestyy kovalla vauhdilla ja suunnitelmiin kuuluu vielä käynti hounted housessa, eli kummitustalossa, Halloween-bileet toivon mukaan ja ehkä muutama kauhuleffa. :)

2 kommenttia:

  1. Mäkin oon vaihtarina Salt Lakessa! Olis kivaa miitata joskus sun ja Annikan kanssa :) Tykkään teidän molempien blogeista tosi paljon!
    Seurusteleeko muuten Annika ja Josh?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähän kiva, ja voitais todellaki miitata! Missä päin Salt Lakee asut? Lisää mut vaan faces kaveriks: Milla Harju :) No voin sanoa, että kyllä niillä on jotain säpinää :)

      Poista