tiistai 17. syyskuuta 2013

bloggauspäivityksistä

Okej, jag förstår att ni vill att jag ska blogga oftare och ofta, men altså jag har ett liv här och nu förstår jag verkligen vad andra utbyteselever menar när de har sagt att de inte har tid att blogga. Jag prioriterar inte bloggandet så mycket, som att t.ex. spendera tid med vänner och värdfamilj så jag har inte tid att blogga varenda dag eftersom att jag faktiskt har ett liv här. Haha, okej, vill bara att ni inte ska förvänta er ett inlägg per dag.

Okei, eli, mä tajuun, että te haluatte, että päivittelisin useammin ja about joka päivä, mutta mulla on täälläkin elämä, enkä minä valitse päivittää blogia sen sijaan, että voisin vaikkapa olla ystävien ja hostperheen kanssa. Nyt tajuan mitä vaihtarit on tarkoittanut, kun ovat sanoneet, ettei ole aikaa bloggailla tosi useasti, koska täällä tapahtuu tosi paljon kaikkea, enkä mä jaksa kirjoittaa joka ikisestä jutusta eikä mulla ole siihen edes aikaa, koska mulla on oikeasti elämä täällä. Haha okei, haluan vaan, että ymmärrätte, että ette voi odottaa multa päivitystä joka päivä.

2 kommenttia:

  1. Oon ite lukenu monta vuotta vaihtariblogeja, ettiny aina kesäisin uutta luettavaa. Ymmärrän hyvin sen, ettei huvita päivittää jatkuvasti, koska se kokemus ja aika on niin ainutlaatuista. Suomessa se voi toisinaan olla innostava vaihtoehto istua sisällä kirjottamassa blogiin, mutta vaihdossa ollessa haluaa varmasti elää joka sekunnin niin täysillä ku mahdollista. Että päivittele sinä sillon ku jaksat ja ehdit ja siltä tuntuu. :) Eihän tätä blogia kenenkään oo pakko lukea, jos päivitystahti ei miellytä.

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä blogia ei tarvitse päivittää joka päivä, ei edes joka viikko. Kaikkea ei tarvitse kirjoittaa yksityiskohtaisesti, se on puuduttavaa, ainakin mun mielestä vaan kertoo yleisesti mitä on tehnyt. Mun mielestä on myös tärkeempää elää ja tehdä asioita kun istuu koneella.

    VastaaPoista