sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Keep calm and party on


Young, wild & Free - Wiz Khalifa and Snoop Dogg


Hej nii ! Gårkvällen var en bra kväll med mycket dans, skratt och prat. Lite drama blev det också under kvällen, men det hör väl till ibland eller hur ? Det är alltid lika roligt att titta genom alla bilder som man tagit med kameran en rolig dag/kväll/natt och nu har jag ennu en till rolig kväll i mitt minne, wihiiii. Bjuder på dessa fyra bilder från kvällen:

Sara & minä 

Mela (Mikaela) & minä 
Hannah & Elin  

Moooi ! Eilinen ilta oli hyvä ilta. Tanssia, nauruja ja puheita kuului iltaan ja sain taas kivan illan ihanien ihmisten kanssa ja illan jonka muistan. Iltaan kuului myös vähän draamaa, mutta joskus sekin on osa iltaa, mutta kuitenkin ilta oli onnistunut. On aina yhtä hauskaa katsoa kuvat läpi, jotka on kameralla otettu illan aikana. Kruunaan tän postauksen neljällä kuvalla eiliseltä. :)

3 kommenttia:

  1. hauskaa ko kirjotat sekä suomeks että på svenska, koitan aina lukee eka ruottiks ja sit jos en tajua nii suomeks, oppii samalla hehe:D mutta oot tosi nätti ja kiva blogi, innolla jään seuraileen miten sun vaihtovuosi lähtee syksyllä käyntiin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva, että joku tykkää mun kaksikielisyydestä täällä blogin puolella ! Kiitos kehusta ja kommentista, jää ihmeessä seurailemaan ! Tuun iloseks ku nään blogissa uusia kommentteja ja lukijoita :D

      Poista
  2. Sut on haastettu!

    http://aurinkosateenjalkeen.blogspot.fi/

    VastaaPoista